LICHAAMSVERZORGING

De aromatherapie staat ook centraal bij de lichaamsverzorgingen.

LICHAAMSPEELING

De lichaamspeeling bestaat uit een scrub van gearomatiseerd grof zeezout met algenolie. Afspoelen gebeurt onder de douche. Nadien wrijf ik u in met een aangepaste lichaamsmelk, huidolie of een botercrème met etherische oliën.

VOETZOOLREFLEXOLOGIE

Voetzoolreflexologie heeft een verzorgende, ondersteunende, ontspannende en versterkende werking op lichaam en geest. Heel ons lichaam, de klieren, gewrichten en organen vinden we terug in de vorm van reflexpunten op onze voeten. Door drukmassage uit te oefenen op deze punten wordt de spanning verlicht en komt het evenwicht terug in je lichaam. Het geeft u een heerlijk ontspannend en heilzaam gevoel.

ENERGETISCHE LICHAAMSBEHANDELING

Een behandeling waarbij ik blokkades in je lichaam losmaak zowel op fysisch, emotioneel en energetisch vlak door middel van shiatsu, drukpunten op de meridianen, massage, voetzoolreflexologie,...Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huidige lichamelijke en emotionele toestand en geef ik de nodige inzichten mee. Het is een intense en diepgaande behandeling in alle stilte en rust. Nadien is er betere doorstroming in je lichaam op elk vlak. De behandeling gebeurt op losse kledij en duurt 1u30.

VERVEN VAN WENKBRAUWEN EN WIMPERS